zwembaden
spa
sauna

Bedrijf

 

evolution

 

Ik, Hans van der Heijden, eigenaar van Zwembadenbouw B.V. kreeg al tijdens mijn jeugd het idee om mezelf te ontwikkelen in de zwembadenbouw- en bouwsector. Toen ik op de lagere school zat ging ik op woensdagmiddag en zaterdag al met Jan Klomp mee. Dat was de plaatselijke zwembadbouwer. Ik kon toen nog niet veel toevoegen, maar vond het gewoon al leuk om mee te mogen gaan naar verschillende projecten. Vaak ging ik ook met mijn vader mee naar karweien en probeerde ik daar ook iets toe te voegen. Het mooiste van de zwembadenbranche is dat het zo divers is. Alle disciplines zijn er aanwezig waaronder het ontwerp, grondwerk, bouwtechniek, installatietechniek, besturingstechniek, waterbehandeling en onderhoud.

 

Tijdens mijn opleidingen heb ik hier ook zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Ik ben met MBO Energie Techniek en MBO Elektronica begonnen en heb daarna Bouwkunde en Computerkunde gestudeerd op HBO niveau. Verder komt er af en toe ook de rest van de tuin bij, zoals een terras of tuinhuisje. In extreme gevallen worden wij zelfs gevraagd voor het bouwen van totale dierenverblijven. Dit omdat we er toch aan het werk zijn. Zo zie je maar weer dat het een zeer variërende bedrijfstak is. Een ander mooi aspect is dat je het totaal plaatje mag maken; van ontwerp tot en met de complete oplevering.

 sunshine spastulp spa'svortex spasEvolution Spa's

 

 

Zwembadenbouw B.V. is inmiddels al 13 jaar lang specialist op het gebied van zwembaden. Door deze jarenlange ervaring in zowel zwembaden als in de bouwsector, verzorgen wij de beste kwaliteit. Al sinds 1998 bouwen we de meest uiteenlopende zwembaden. We zijn hiermee gestart op de Huisakkerweg, maar wegens groei van het bedrijf zijn we sinds 2011 te vinden op Handelsweg 1a in Sint-Oedenrode. Op deze prachtige locatie aan de A50 kunt u onder andere onze showroom bewonderen, advies inwinnen en uw droom realiseren. Onze missie is: Wij leveren de meeste ontspanning met de minste inspanning van uw kant. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om dit te garanderen zijn onze bedrijven gecertificeerd:

 

  • Sinds 1994 STERKIN erkend installateur NEN 1010
  • Sinds 1994 Keurmeester NEN 3140
  • Sinds 2008 VCA** (VGM Checklist aannemers) gecertificeerd
  • Sinds 2008 ISO 9001 gecertificeerd

 

Dit houdt voor het Bouwbedrijf van der Heijden B.V. in: het aannemen van grond- en rioleringswerken, het verrichten van klussen, bestratingen, stukadoorswerken, timmer- en metselwerken, het uitoefenen van een aannemersbedrijf op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

Dit houdt voor Zwembadenbouw B.V. in: het bouwen van zwembaden en aanleggen van bijbehorende installaties. Het plegen van onderhoud en reparaties aan zwembaden, voornamelijk in de particuliere sector.

 

  • Sinds 2011 ook BTR (Branchegerichte toelichting railinfrastructuur) gecertificeerd.
Producten
Voorwaarden levering bedrijven | Voorwaarden levering particulier | Website door Oddmonkey