Bedrijf

 

Medio 1994 ben ik, Hans van der Heijden, bij mijn vader in dienst getreden. Hij had een klussenbedrijf waar ik veel ervaring heb opgedaan. In 1998 zijn wij samen Bouwbedrijf van der Heijden V.O.F. begonnen. Tegelijkertijd had ik ook een  eenmanszaak opgericht, namelijk: Van der Heijden Installatietechniek. Met dit bedrijf heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in het aanleggen van, de handel in en het onderhouden van zwembaden.

 

Vanaf 1998 heb ik de dagelijkse leiding gevoerd en heeft mijn vader meegewerkt. In maart 2007 heb ik de bedrijfsstructuur veranderd en klaar gemaakt om een doorstart te maken.

 

Bouwbedrijf van der Heijden B.V. is inmiddels al 13 jaar lang aannemer in speciale beton en metselwerken, onder andere waterbouwkundige werken, burgerlijke- en utiliteitsbouw. Door deze jarenlange ervaring in de bouwsector, verzorgen wij de beste kwaliteit. Al sinds 1998 voeren we zeer diverse projecten uit. Des te ingewikkelder de opdracht, des te groter onze motivatie. Voor een greep uit onze projecten verwijs ik u naar de projecten elders op deze site. Hierbij staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om dit te garanderen zijn onze bedrijven gecertificeerd:

 

  • Sinds 1994 STERKIN erkend installateur NEN 1010
  • Sinds 1994 Keurmeester NEN 3140
  • Sinds 2008 VCA** (VGM Checklist aannemers) gecertificeerd
  • Sinds 2008 ISO 9001/2004 gecertificeerd 

 

Sterkin  nen  vca  iso

 

Dit houdt voor het Bouwbedrijf van der Heijden B.V. in: het aannemen van grond- en rioleringswerken, het verrichten van klussen, bestratingen, stukadoorswerken, timmer- en metselwerken, het verrichten van strooiwerkzaamheden bij het spoor, het uitoefenen van een aannemersbedrijf op het gebied van burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

Dit houdt voor Zwembadenbouw B.V. in: het bouwen van zwembaden en aanleggen van bijbehorende installaties. Het plegen van onderhoud en reparaties aan zwembaden, voornamelijk in de particuliere sector.

 

  • Sinds 2011 ook BTR (Branchegerichte toelichting railinfrastructuur) gecertificeerd.
Projecten
StrooienStrooien Stations
BrugBrug project
BouwBouw nieuwe locatie
Voorwaarden levering bouw bedrijven | Voorwaarden levering bouw particulier | Voorwaarden levering holding bedrijven | Voorwaarden levering holding particulier | Website door Oddmonkey